Over mij

Ten eerste leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Robin Mustert. In mijn dagelijks leven help ik verschillende Nederlandse en internationale bedrijven met het vergroten van hun aanwezigheid op het internet.

Het begon allemaal op mijn 15de. Om een of andere reden wilde ik heel graag een website maken. Destijds was er nog weinig uitleg op het internet aanwezig. Waardoor ik genoodzaakt was om codetalen als HTML en CSS te leren. Dat ging niet bepaald vloeiend kan ik je vertellen.

Ik besefte me al snel dat ik meer een marketeer was dan een programmeur. Creatief bezig zijn met content is meer mijn ding. Stoeien met codetalen laat ik liever aan iemand anders over. Maar goed dan heb je toch echt iets aan techniek nodig om die content online te zetten.

Een paar jaar later kwam ik erachter dat een blog maken met WordPress de ultieme oplossing is voor mensen die gewoon een website willen maken zonder veel gedoe.

Met het WordPress systeem als mijn persoonlijke ‘’programmeur’’ hoefde ik me namelijk geen zorgen meer te maken over codetalen. Deze luxe stelde me in staat om te focussen op wat ik het liefste doe: bloggen, hoger scoren in Google, en daarmee zoveel mogelijk mensen in hun informatiebehoefte voorzien.

Wat ooit begon als een bezigheid na een dagje middelbare school is inmiddels uitgegroeid tot een fulltime baan in loondienst en de oprichting van eigen bedrijf.

Zo zie je maar wat een zelfstudie ‘’bezig met websites zijn’’ voor je kan betekenen. De opgedane kennis die hieruit is voort gekomen deel ik graag met je. Want het lijkt me simpelweg ontzettend leuk als ik je daarmee kan helpen.