3 Beste WordPress Plugins voor bloggers 

Op zoek naar fantastische WordPress plugins? WordPress is een krachtig en flexibel content management systeem. Maar, het kan voorkomen dat je nog een paar functionaliteiten mist. Denk aan Social Media icoontjes of een tool waarmee je pagina's nog mooier maakt. Na het maken van een WordPress blog is het tijd om te bepalen wat je precies aan (extra) functionaliteiten nodig hebt. 

WordPres Plugins

De 3 beste WP plugins voor persoonlijke en zakelijke blogs van 2017

Hieronder vind je een lijst met de beste WordPress plugins van 2017. Bekijk de lijst om erachter te komen welke plugins jou kunnen helpen bij het bloggen. Let op: een plugin heeft vaak een eigen uiterlijk. Als je er zeker van wilt zijn dat alles visueel op elkaar aansluit, dan is verstandiger om op zoek te gaan naar een nieuw WordPress thema met de functionaliteiten die je nodig hebt.

Geef jouw blog meer power met een functionele WordPress plugin uitbreiding!


Social Icons (Gratis)

social media icons

Wil jij bezoekers de mogelijkheid bieden om met een klik op de muis jouw blogartikelen te delen op Social Media? Dan heb je een Social Media icon plugin nodig.

Social Icons is een gratis plugin waarmee je eenvoudig op verschillende manieren populaire Social Media icoontjes aan jouw site kunt toevoegen.


Slider Revolution

Slider Revolution

Grote websites als Adidas, Apple en Netflix hebben vaak enorme sliders (grote afbeeldingen die het scherm opvullen) op de homepage.

Een slider trekt de aandacht en ziet er zeer professioneel uit. Dat lijkt misschien moeilijk om te maken, maar is het niet. Jij kunt dit ook eenvoudig op jouw blog doen met de Slider Revolution plugin.

De Slider Revolution plugin komt met een krachtige visuele bewerker waarmee je als beginner binnen enkele minuten een prachtige slider maakt.


Thrive Content Builder

thrive content builder

Op zoek naar een slimme manier om de complete layout van een pagina te veranderen? Zoek niet verder! Ik gebruik al jaren met veel plezier de Thrive Content Builder (ook op deze site).

De Thrive Content Builder is een visuele bewerker waarmee je middels slepen en neerzetten pagina’s kunt bewerken. Heel erg handig, en snel onder de knie te krijgen! De bewerker komt daarnaast met een groot aantal ingebouwde functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan buttons, symbolen, data elementen, prijstabellen en nog veel meer. 

Het is moeilijk uit te leggen wat je er allemaal mee kunt. Je moet het gemak en de kracht van deze plugin gewoon een keer zelf ervaren. Neem daarom absoluut even de tijd om de demo te bekijken!