WordPress hosting vergelijken 2017

Op zoek naar de beste provider van WordPress hosting voor jouw blog of website?

Nederlandse bloggers focussen zich tijdens de start van een blog maken vooral op de inhoud van hun blog. De waarde van kwalitatieve WordPress hosting wordt echter vaak over het hoofd gezien.

Het verschil tussen goede en slechte webhosting maakt een wereld van verschil uit.

Kwalitatieve WordPress hosting is namelijk één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle WordPress website of blog. Wees gerust, ik ga je hier mee helpen. 

wordpress hosting

Waarom is de kwaliteit van WordPress hosting belangrijk?

Wanneer jouw hosting pakket geoptimaliseerd is voor jouw WordPress installatie, dan kan je snellere laadtijden voor jouw bezoekers garanderen. Waarom is dit belangrijk? Tegenwoordig hebben weinig bezoekers de tijd of zin om op het laden van jouw website te wachten. Onderschat dit niet! Want als bezoekers eenmaal weggaan dan ben je ze vaak voor altijd kwijt. 

Op deze pagina help ik je met het kiezen van een geschikte WordPress hosting provider. Je hebt ongelofelijk vele keuzes waardoor het fijn is om wat meer richting te krijgen. Dat is bijvoorbeeld iets wat ik graag had willen weten toen ik startte met bloggen en websites maken. Waardoor ik deze informatie maar al te graag gratis met je deel.

De aanbevolen WordPress hosting provider op deze pagina kan ik iedereen (ongeacht kennisniveau) zeer aanraden. Als je een hosting pakket bij hun aanschaft ben je gegarandeerd van snelle laadtijden waardoor jouw bezoekers met veel plezier jouw website kunnen bezoeken. 

SiteGround.com - Beste allround webhost 

Kenmerken:

  • Snelle laadtijden
  • Marktconforme prijzen waar je veel voor terugkrijgt. 
  • Vriendelijke klantenservice die al jouw lastige vragen beantwoordt 

SiteGround is onze favoriete webhost. De voornaamste reden is de bovengemiddelde uptime en meer dan genoeg opslag om jouw grote fotobestanden up te loaden. Deze website draait ook bij SiteGroud. Waarom? Deze webhosting provider maakt het extreem makkelijk om een WordPress website te maken. Bij de aanschaf van een hosting pakket krijg je de beschikking over een progamma dat het mogelijk maakt om WordPress binnen een paar klikken te installeren.