Over ons

Dit ben ik

Hoe het allemaal begon...

Ik wilde mijn ervaring van meer dan 10 jaar projectmanagement op internetgebied gebruiken en nog meer vrouwen ondersteunen om hun eigen website te beginnen.

In 2015, toen wpblog begon, had ik echter geen idee van social media marketing, bloggen of zelfs zoekmachineoptimalisatie. En natuurlijk was ik ook bang om mezelf voor schut te zetten omdat misschien niemand geïnteresseerd zou zijn in mijn inhoud en aanbiedingen.

Maar ik ben altijd goed geweest in het onderzoeken van onderwerpen en deze op een begrijpelijke manier voor te bereiden, er was altijd veel vraag naar mijn leermateriaal in mijn studiejaar. Daarnaast was mijn ambitie gewekt en ging ik aan de slag.

Eigenlijk begon het allemaal in 1998, een halve eeuwigheid geleden, toen de hele broncode van een website nog met de hand werd geschreven. Toen heb ik mijn eerste website gemaakt.

Mijn eerste contact met WordPress kwam in 2014, kort voor het afronden van mijn studie bedrijfsinformatica. Een vriendin van mij stond op het punt haar eigen bedrijf te starten en worstelde met het maken van haar website. Maria werd mijn eerste klant en zo begon het balletje te rollen.

Vandaag ben ik trots om als “wpblog” te beginnen, om met de beste klanten ter wereld samen te werken en samen met hen hun successen te vieren.

Dus ik weet wat het betekent om vanaf het begin een succesvol online bedrijf op te bouwen (naast familie en hoofdbaan), omdat ik dit pad al heb bewandeld waar je misschien nog steeds aan denkt.

En zelfs als er geen snelkoppelingen naar succes zijn, kan ik toch een deel van het werk voor je doen en je ondersteunen met mijn kennis. Heel persoonlijk, van vrouw tot vrouw.

… en hoe nu verder.
Het blijft in ieder geval spannend, want ik heb nog veel op de planning staan.

Het is het beste als we per e-mail contact houden, dan hoor je als eerste al het nieuws, aanbiedingen en ontvang je exclusieve tips over WordPress, bloggen, SEO en je online business.